Jak to działa › Użytkownicy i konta

Tajna sekwencja

Tworząc użytkownika, możesz wybrać tajną sekwencję złożoną z najwyżej trzech ikon albo ją pominąć i nie mieć żadnej (gość też jej nie ma). Przy zmianie użytkownika dotykasz tych samych ikon w tej samej kolejności. Kolejność ma znaczenie — właściwe ikony w złej kolejności nie zadziałają. Sekwencja nie jest też ustalona raz na zawsze: możesz ją później dodać, zmienić albo usunąć przyciskiem „Edytuj dane” w części Zarządzaj użytkownikami na stronie konta. Na ekranie wyboru użytkownika podświetlony znak zapytania przy użytkowniku oznacza, że prosi on o sekwencję, a przygaszony — że nie.

Choosing a secret icon sequence when creating a userEntering the secret icon sequence to switch users